22 november 2023

P4P wordt Bridger

People for Projects (P4P) heet sinds kort Bridger. De naam is niet toevallig gekozen. We zijn al jaren bruggenbouwers die experts en bedrijven met elkaar in contact brengen. Die verbindende rol willen we sterker uitspelen en verder uitbouwen, vandaar de naamsverandering: Bridger.
Bridger logo

Wij zijn bruggenbouwers

De afgelopen 20 jaar hebben we met People for Projects een uitstekende reputatie verworven in het selecteren en rekruteren van professionals, en in het ondersteunen van bedrijven die nood hebben aan gekwalificeerde profielen. Waarom dan van naam veranderen?

Wel: we staan voor nieuwe uitdagingen in een arbeidsmarkt die meer flexibiliteit vraagt en waarin profielen schaars zijn. Bedrijven en kandidaten hebben daarom meer dan ooit een partner nodig die hen met elkaar connecteert. Een ervaren partner die weet welke kandidaat de perfecte match vormt voor welk bedrijf, en vice versa. Wij zijn die bruggenbouwers, en zetten dat met onze nieuwe naam in de verf.

Waar Bridger voor staat

Met Bridger vormen we de schakel tussen de kandidaat op zoek naar een boeiende uitdaging en bedrijven die extra expertise in engineering, bouw, constructie, productie, onderhoud, installatie, automatisatie, logistiek en ICT kunnen gebruiken. Onze aanpak steunt nog steeds op dezelfde waarden: kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit.

Kwaliteit

Dat is onze belangrijkste kernwaarde. Bedrijven kunnen erop vertrouwen dat we getalenteerde kandidaten voor hen sourcen. Experts krijgen dan weer de mogelijkheid om hun ambities na te streven bij topbedrijven waar ze hun skills kunnen verbeteren.

Betrouwbaarheid

De perfecte match vinden is essentieel voor bedrijven en kandidaten. We nemen de tijd om ieders behoeften, wensen en doelen te ontdekken. Alleen zo slaan we efficiënt een brug tussen de juiste expert en het juiste bedrijf, en is de kans op succes maximaal.

Continuïteit

Voor zowel kandidaten als voor bedrijven kijken we hoe we de beste resultaten kunnen realiseren op lange termijn. Continuïteit is voor beide partijen essentieel om te blijven groeien en daar zetten we graag mee onze schouders onder.

Persoonlijk advies nodig? Maak een afspraak.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of zoek je als bedrijf naar een kandidaat met de juiste competenties én de beste ‘cultural fit’?
Vul even het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Contacteer ons