Klaar voor een nieuwe
uitdaging?

Wij zorgen voor de optimale match tussen expert en functie

Van engineering tot bouw en constructie, van productie en onderhoud tot installatie en automatisatie. Tevens van logistiek tot ICT. Al bijna 20 jaar verbinden we succesvol hoogopgeleide professionals met bedrijven die op zoek zijn naar experts met de juiste competenties.

Ons geheim? We gaan verder dan kijken naar vaardigheden en functievereisten. Bedrijfscultuur en het karakter van een kandidaat zijn even belangrijk om tot een duurzame match te komen. Daarbij bieden wij een grondige, persoonlijke en flexibele begeleiding.

Projectvoorbereider man vrouw helm

Wat kunnen we voor jou doen?

Met onze diepgaande expertise in het vinden van hoogwaardige profielen en de ondersteuning van ervaren adviseurs, begeleiden we bedrijven, ervaren kandidaten en pas afgestudeerde young potentials naar een succesvolle samenwerking.

Neem contact met ons op om te zien hoe wij jou kunnen helpen.

dummy

Bedrijven

Ben je op zoek naar een expert om je bedrijf blijvend of tijdelijk te versterken? Wij helpen je om de juiste kandidaat te vinden die past bij jouw organisatiecultuur en -waarden.

Foto vacature

Kandidaten

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bel ons. Wij ondersteunen je in elke stap van je carrière en helpen je de juiste keuze te maken.

dummy

Young potentials

Pas afgestudeerd? Wij helpen je om de juiste baan te vinden die bij jouw skills en ambities past.

De bridger aanpak getuigt van goede relaties, een doorgedreven kennis van klanten, sterke voeling met de kandidaten en een hoog professionalisme.
Dirk
Automatisatie Ingenieur Sales Engineer
Toen ik afstudeerde wist ik niet waar mijn interesses lagen en welke richting ik uit moest. De adviseurs van bridger hielpen me alles op een rijtje te zetten en de juiste keuzes te maken.
Anton
Onderzoeker (Ir. Bouwkunde)
Ik ben tot in de puntjes begeleid geweest, van bij de eerste kennismaking tot in het verdere verloop van de sollicitatie.

Johan
Accountmanager (Bouw)
In de relatie die we met bridger hebben, staat persoonlijk contact centraal. Ze begrijpen dan ook onmiddellijk welk type medewerker we zoeken.
Concreet
Yvan Goetschalckx
Ingenieursbureau Concreet
Er wordt altijd open en eerlijk gecommuniceerd. Ze kijken zowel naar de technische als de persoonlijke skills van kandidaten.
Nyrstar
Liesbeth Donkers
HR Talent Coördinator Nystar
Bridger zet sterk in op de kwaliteit van de kandidaten. Ze voelen perfect aan wie matcht met onze bedrijfscultuur en onze waarden.
Van roey
Hilde Kersten
HR Manager Groep Van Roey

Persoonlijk advies nodig? Maak een afspraak.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of zoek je als bedrijf naar een kandidaat met de juiste competenties én de beste ‘cultural fit’?
Vul even het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Contacteer ons