Klaar voor een nieuwe
uitdaging?

Wij zorgen voor de optimale match tussen expert en functie

Van engineering tot bouw en constructie, van productie en onderhoud tot installatie en automatisatie. Tevens van logistiek tot ICT. Al bijna 20 jaar verbinden we succesvol hoogopgeleide professionals met bedrijven die op zoek zijn naar experts met de juiste competenties.

Ons geheim? We gaan verder dan kijken naar vaardigheden en functievereisten. Bedrijfscultuur en het karakter van een kandidaat zijn even belangrijk om tot een duurzame match te komen. Daarbij bieden wij een grondige, persoonlijke en flexibele begeleiding.

Projectvoorbereider man vrouw helm

Wat kunnen we voor jou doen?

Met onze diepgaande expertise in het vinden van hoogwaardige profielen en de ondersteuning van ervaren adviseurs, begeleiden we bedrijven, ervaren kandidaten en pas afgestudeerde young potentials naar een succesvolle samenwerking.

Neem contact met ons op om te zien hoe wij jou kunnen helpen.

dummy

Bedrijven

Ben je op zoek naar een expert om je bedrijf blijvend of tijdelijk te versterken? Wij helpen je om de juiste kandidaat te vinden die past bij jouw organisatiecultuur en -waarden.

Foto vacature

Kandidaten

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bel ons. Wij ondersteunen je in elke stap van je carrière en helpen je de juiste keuze te maken.

dummy

Young potentials

Pas afgestudeerd? Wij helpen je om de juiste baan te vinden die bij jouw skills en ambities past.

Ik ben zeer tevreden van de ondersteuning en opvolging die Bridger mij heeft aangeboden.
Bridger heeft altijd open en eerlijk met mij gecommuniceerd en stond klaar met een luisterend oor op de momenten dat het nodig was.
Altijd recht door zee en beschikbaar voor een goed gesprek.
Sara Carotenuto
Milieu & kwaliteitsmanager
Bridger heeft me geholpen bij mijn opmerkelijke carrièreswitch. Het was voor mij belangrijk dat er echt werd geluisterd naar wat ik juist zocht. Om dan vervolgens een goede match te vinden bij mijn interesse. Door Bridger's persoonlijke en ondersteunende aanpak verliep de overgang zeer vlotjes. Ik waardeer vooral ook de inzet van Bridger voor het creëren van een positieve werkcultuur en het bevorderen van een gevoel van gemeenschap binnen het bedrijf door de frequente gezamenlijke bijeenkomsten met alle medewerkers.
Mohamed Ouhida
Stabiliteitsingenieur
Als zelfstandig projectmanager ga ik telkens op zoek naar een uitdaging waarbij ik met de klant een mooi project kan realiseren. Bridger is hierbij een partner met een uitstekend portfolio en een supersnelle respons!
Kasper Derkinderen
Freelance Sr. Projectmanager
Van tijdens het rekruteringsproces steeds open, eerlijk en uiterst behulpzaam geweest om me te kunnen connecteren met een rol die perfect bij mij past. Bridger stond altijd meteen klaar om problemen op te lossen en om me te helpen verder te ontwikkelen middels trainingen,... Ik ben hen enorm dankbaar voor de gegeven kans en het aangename samenwerken de voorbije 4,5 jaren.
Koen Van Thielen
Process Safety Manager
Nadat ze voor mij een job vonden die volledig aansloot op mijn interesses, zorgde Bridger ook voor een goede opvolging, vlotte communicatie en een constante ondersteuning
Thieme Engelborghs
Researcher Sustainable and Circular Solutions
In tegenstelling tot de andere recruiters die me gebeld hebben tijdens mijn zoektocht naar werk, wist Bridger wél wat er in mijn cv stond en kon ze dat perfect matchen aan een relevante vacature. De opvolging tijdens de eerste maanden lijkt ook veel meer bespreekbaar te maken.
Mart Willocx
Research Engineer IOT
Zeer tevreden van Bridger! Het sollicitatieproces verliep zeer vlot en professioneel, maar evenzeer in een informele en gezellige sfeer. Ook na aanwerving wordt van A tot Z alles duidelijk toegelicht en voor eventuele vragen zijn ze (letterlijk) altijd bereikbaar en helpen ze met veel plezier! Super ondersteuning van gezellige mensen en uiteraard zijn het dubbele aantal personeelsfeestjes ook mooi meegenomen 😉
Brent Vanvelk
Junior Projectmanager
Bridger a été attentif à chaque étape, fournissant des informations précises et un soutien constant. Leur approche ciblée, associée à un suivi attentif, a grandement facilité mes débuts dans mon nouveau poste d'ingénieur. J'ai particulièrement apprécié leur réactivité et leur professionnalisme.
Robin Castermans
Hydroloog
Ingenieursbureau Concreet werkt nu al enkele jaren samen met Bridger.
Dit steeds op een correcte en aangename manier. Zeer positief is dat het persoonlijk contact steeds centraal staat.

Bridger tracht altijd geschikte kandidaten uit te zoeken. Ze begrijpen onmiddellijk wat voor type medewerker we zoeken. Alsook de opvolging van de in dienst genomen werknemers verloopt steeds professioneel.
Concreet
Yvan Goetschalckx
Bestuurder Concreet
Wij werken al een aantal jaren samen met Bridger en zij hebben voor ons al verschillende, niet voor de hand liggende, vacatures kunnen invullen.

Er wordt door hen open en eerlijk gecommuniceerd. Kandidaten die ze voorstellen zijn altijd goed op de hoogte van de vacature en het bedrijf. Zij houden ook regelmatig vinger aan de pols over de openstaande vacatures en stellen pas kandidaten voor nadat ze goed op hoogte zijn van de functievereisten waardoor dit proces ook efficiënt verloopt voor alle partijen. Ze kijken zowel naar de technische als de persoonlijke skills van kandidaten waardoor de voorgestelde profielen ook vaak een goede match voor ons zijn.

Kortom, een fijn bureau om mee samen te werken.
Nyrstar
Liesbeth Donkers
Talent & Communicatie Coördinator Nystar
Bridger heeft reeds meerdere sterke kandidaten kunnen vinden voor verschillende bedrijven in onze groep.

Zij voelen perfect aan welke kandidaten matchen met onze bedrijfscultuur en onze waarden.

Bridger zet sterk in op de Kwaliteit van de kandidaten. Daarbij communiceren zij Open en transparant over de vorderingen van het rekruteringsproces en de competenties van de kandidaten.

Zij geven niet op en zijn erg geEngageerd om dé juiste medewerker te vinden. Bovendien gaan ze op een Respectvolle manier met de kandidaten om en is het altijd aangenaam Samenwerken.
Zij zijn voor ons een KOERS-waardige partner!
Van Roey
Hilde Kersten
HR Manager Groep Van Roey
Bolckmans is al enkele jaren een tevreden klant van Bridger.

Een essentieel aspect van deze samenwerking is de open communicatie en het begrip van onze specifieke behoeften en bedrijfscultuur. Hierdoor hebben wij al een aantal mooie profielen kunnen opnemen in ons team.

Bridger is een kantoor dat heel correct omgaat met de kandidaten die ze bij ons plaatsen.
Zij volgen de kandidaten ook mee op gedurende hun traject in ons bedrijf, wat nauw aansluit bij onze visie.

Wij bouwen graag verder aan deze lange termijnrelatie
Bolckmans
Conny Piccart
HR Manager Bolckmans
Bridger heeft ons al goed geholpen bij het vinden van nieuwe medewerkers.

Als innovatiecentrum investeert Buildwise in onderzoek en ontwikkeling. We zoeken mensen met specifieke technische expertises en interesses.

Dankzij Bridger hebben wij sneller en meer interessante profielen kunnen aantrekken.
De Bridger-consultants willen echt begrijpen wat we zoeken en geven ook nuttige feedback.
Logo Buildwise
Jan Desmyter
Stakeholder Relations Director
Bridger heeft onze snel groeiende business unit erg geholpen met het vinden van nieuwe medewerkers.
Ze voelen goed aan wat wij nodig hebben, en stellen het vaakst succesvolle matches voor.

Een verademing in de zee van recruiters!
Damman
Dieter Jacobs
Directie Aartselaar Damman
Bridger is een betrouwbare partner in je zoektocht naar nieuwe collega’s.

De kandidaten die het Bridger team selecteren en voorstellen zijn bijna altijd een match.

Dit komt omdat ze ons bedrijf en onze cultuur goed aanvoelen waardoor ze een neus hebben voor goede kandidaten.

De communicatie met Bridger verloopt ook altijd op een heel open en eerlijke manier wat in een fijne samenwerking resulteert.
Smulders
Barbara Perdu
HR Manager Smulders
De kandidaten die door Bridger worden voorgesteld, zijn niet enkel gescreend op de jobinhoud, maar ook op onze bedrijfscultuur.

Hierdoor hebben we veel vaker een match met de kandidaat.
Tectum
Raf Jacobs & Lorena Civita
Talent Acquisition Partners Tectum
Als HR BP bij Iemants heb ik veel contact met Bridger.
De samenwerking is positief. Ze volgen alles kort op, geven de kandidaten correcte informatie over ons bedrijf en de functie en ze deinzen niet terug om push-back te geven of om breed mee te denken om een bepaalde positie ingevuld te krijgen.
Dit kan ik zeker appreciëren
Iemants Logo
Charlotte Puts
HR Business Partner Smulders
I am satisfied with our collaboration with Bridger.

Their personalized and attentive approach has been crucial in understanding our specific needs. They stand out for their ability to actively listen and incorporate our feedback into their recruitment process.

The regular and detailed follow-up of their consultants demonstrates their professional commitment.

Additionally, their ability to challenge us and co-reflect on various recruitment strategies has been beneficial for our company.
Logo Buildwise
Emmanuelle Antoniou
Talent Acquisition & Employer Branding Coordinator
Bridger heeft zich bewezen als een zeer professionele en toegewijde partner in het streven naar het vinden van geschikte kandidaten.

Ze hebben niet alleen een diepgaand begrip van de bedrijfscultuur en behoeften van SPIE, maar hebben een scherp inzicht in de arbeidsmarkt, waardoor we snel geschikte kandidaten hebben kunnen vinden.
Logo SPIE
Annelies Struyfs
HR Officer Spie Industrie Noord
Door de jaren heen is Bridger een betrouwbare partner gebleken, die onze firma ondersteunt in onze zoektocht naar bouwtechnische profielen.

Ze streven ernaar om een perfecte match te vinden voor onze vacatures!
Logo DCA
Lin de Bruin
HR Manager

Persoonlijk advies nodig? Maak een afspraak.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of zoek je als bedrijf naar een kandidaat met de juiste competenties én de beste ‘cultural fit’?
Vul even het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Contacteer ons